Eseménynaptár

Tevékenységek

 

A cég alaptevékenysége a szoftverfejlesztés, egyaránt ideértve a saját szoftvertermékek előállítását (külön említve itt az ügyiratkezelő rendszert), illetve a másokkal közös, informatikai és egyéb projektekben való fejlesztőmunkát. Önálló szolgáltatás csoportként is jelentős az adatbázis-tervezést és -szaktanácsadást felölelő üzletkörünk.

 

A fejlesztések meghatározóan SQL-alapú adatbáziskezelőkre (MS SQL Server) épülnek. Az alkalmazások rendszerint az elterjedtebb programozási nyelveken (MS .NET) készülnek, azonban a szakemberek komoly tapasztalattal bírnak a régebben bevált, illetve új, de speciális programozási nyelvek használatában is.

 

Az AC SOFT Kft. kulcsfontosságú termékei közül kiemelkedik az IRMA ügyiratkezelő program. Alkalmazásbeli rugalmassága lélekszámra vagy ügyforgalomra tekintet nélkül, hivatalok, cégek számára egyaránt alkalmas és elérhető informatikai eszközzé teszi. A termék legfőbb előnye a magasfokú adatbiztonság, amit a rugalmas továbbfejleszthetőség egészít ki.

 

Meghatározó fejlesztési céljaink távlatokban és elsődlegesen ehhez a programcsomaghoz kapcsolódnak: az elektronikus ügyintézés kialakítása; cégünkre, termékünkre e komplex informatikai beruházásokban elsősorban a fent említett szakterületekkel - programokkal kapcsolatos feladatok ellátásában számítanak.

 

Jelenlegi eszközeinkről: a számítógép-park saját tulajdonú, a legmagasabb szintű szakmai igényeknek is megfelel. A fejlesztéshez nélkülözhetetlen szoftver(fejlesztő)eszközök felhasználási jogait hosszútávú, a mindenkori legkorszerűbb alkalmazásokat biztosító szerződések keretein belül szerezzük be. A bővítés - megújítás tehát mindkét területen folyamatos.